a.s. zaterdag WHIPE-OUT PARTY

×

Aqua Fit 40+ is een gezellige manier om aan uw conditie en lenigheid te werken. De les bestaat uit het doen van ontspannings-, vaardigheids-, en mobiliserende oefeningen in heup tot borst diep warm water. Een gedeelte van de oefeningen wordt ondersteund door passende muziek. Daardoor zult u zich al bewegend heerlijk ontspannen en worden de gewrichten los en soepel gemaakt. Verder zijn de oefeningen zo op elkaar afgestemd dat u niet te zwaar wordt belast.

Elke dinsdag- en donderdagochtend kunt u verschillende lessen volgen, bijvoorbeeld Aquagym, Aquarobic of Aquajoggen afgewisseld met een kopje koffie.

 

Aquagym

Aquagym is een soort natte gymnastiek in sta-diep water. Op een prettige manier wordt er onder leiding van een instructeur eenvoudige oefeningen uitgevoerd, met gebruik van muziek en diverse materialen. Tijdens de les wordt er ten doel gesteld uw bestaande bewegingsvrijheid te behouden dan wel te vergroten. Aquagym is er voor iedereen of u nu wel of niet kunt zwemmen.

 

Aquarobic

Aqua-dansen is een feestelijke bezigheid in heup diep water en met gebruikmaking van originele muziek. Perfect maatgevoel is echt niet nodig, het dansen is aangepast aan het water. Met name geldt dit voor het tempo, de vorm en de moeilijkheidsgraad. Het is een leuke uitdaging om in een groep weer eens wat te leren.

 

Aquajoggen

Aquajoggen bestaat uit allerlei loopvormen in diep water. U krijgt een speciale drijfgordel om de middel, waardoor u als een dobber in het water staat. De conditie wordt verbeterd door middel van verschillende opbouwende oefeningen. Aangezien u in het water drijft worden de gewrichten tijdens deze oefeningen volledig ontlast.

 

Trimzwemmen

Bent u actief, fit en (zwem)vaardig? Dan kunt u meedoen aan trimzwemmen. Het is een leuke en actieve manier om uw conditie te verbeteren en te meten. Trimzwemmen is alleen op donderdagochtend.

 

Tarieven voor Aqua Fit 40+

Doelgroepen
Prijs
Aqua Fit (40+) incl. koffie (12 lessen, 4 maanden geldig)
€ 61,-
Enkelbad doelgroep
€ 6,10
Doelgroepen kaart (12 lessen, 4 maanden geldig)
€ 61,-

 

Schema

Dag
Tijd
Bad
Dinsdag
09:00 - 11:30 uur
recreatiebad
Dinsdag
09:00 - 11:30 uur
doelgroepenbad
Donderdag
09:00 - 11:30 uur
recreatiebad
Donderdag
09:00 - 11:30 uur
doelgroepenbad