Werken bij de Kulk

 

Zwem- en recreatiebad De Kulk is een begrip in Vlaardingen en omstreken. De plaats voor jong en oud met een breed aanbod aan activiteiten. Onze kernwaarden zijn het stimuleren van vitaliteit, waarborgen van kwaliteit, het uitdragen van onze professionaliteit en het creëren van en family & friends formule voor de sportieve, de lerende en de recreatieve zwemmer.  We worden jaarlijks bezocht door zo'n 200.000 bezoekers.

 

Vacature Allround zwemonderwijzer (Invalbasis 0-uren contract)

Momenteel zijn we nog op zoek naar een flexibele alround zwemonderwijzer.

Je gaat lesgeven bij thema-ochtenden, schoolzwemmen, zwemles ABC en diverse dynamische aquasporten. Ook houd je toezicht tijdens recreatief- en banen zwemmen en doe je actief mee met schoonmaakwerkzaamheden.

Je hebt een MBO werk- en denkniveau en ervaring in de zwembadbranche. Verder beschik je over goede didactische vaardigheden, werk je graag in een team, ben je klantgericht, daadkrachtig en bereid net dat ene stapje extra te doen voor je collega’s en de gasten. Je bent in het bezit van het diploma (allround) zwemonderwijzer en Doelgroepen, ALO, CIOS of MBO Sport & Bewegen met de aantekening zwemmen. Je hebt ervaring met het geven van diverse (aqua)sporten (op muziek). Je hebt het certificaat Lifeguard/Zwemmend redden en een BHV en EHBO-diploma.

Herken jij jezelf hierin? Solliciteer vandaag nog! Stuur jouw CV en motivatie naar operations@dekulk.nl Voor meer informatie over de vacature of andere mogelijkheden binnen ons zwembad kun jij contact opnemen met Jelmer Lankhorst op nummer 010-2483333.  Wij nemen binnen twee werkdagen contact met jou op.