Werken bij de Kulk

 

Zwem- en recreatiebad De Kulk is een begrip in Vlaardingen en omstreken. De plaats voor jong en oud met een breed aanbod aan activiteiten. Onze kernwaarden zijn het stimuleren van vitaliteit, waarborgen van kwaliteit, het uitdragen van onze professionaliteit en het creëren van en family & friends formule voor de sportieve, de lerende en de recreatieve zwemmer.  We worden jaarlijks bezocht door zo'n 200.000 bezoekers.

 

Vacature Allround zwemonderwijzer (Invalbasis 0-uren contract)

Momenteel zijn we nog op zoek naar een flexibele alround zwemonderwijzer.

Je gaat lesgeven bij thema-ochtenden, schoolzwemmen, zwemles ABC en diverse dynamische aquasporten. Ook houd je toezicht tijdens recreatief- en banen zwemmen en doe je actief mee met schoonmaakwerkzaamheden.

Je hebt een MBO werk- en denkniveau en ervaring in de zwembadbranche. Verder beschik je over goede didactische vaardigheden, werk je graag in een team, ben je klantgericht, daadkrachtig en bereid net dat ene stapje extra te doen voor je collega’s en de gasten. Je bent in het bezit van het diploma (allround) zwemonderwijzer en Doelgroepen, ALO, CIOS of MBO Sport & Bewegen met de aantekening zwemmen. Je hebt ervaring met het geven van diverse (aqua)sporten (op muziek). Je hebt het certificaat Lifeguard/Zwemmend redden en een BHV en EHBO-diploma.

 

Vacature zwembadmedewerker 

Functieomschrijving
Op zoek naar een sportieve werkomgeving?
Dan is Zwem- en recreatiebad de Kulk voor jou de ideale locatie. Wij zijn per direct opzoek naar zwembad medewerkers.
Onze gasten kunnen lekker hangen in het bubbelbad, roetsjen van de glijbaan of lekker baantjes zwemmen, terwijl jij zorgt voor de veiligheid. Je bent gastvrijheid en zorgt ervoor dat alles schoon is.


Wat vragen wij
Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur diploma lifegard/zwemmend redden of ervaring met toezichthouden in een zwembad.
Er is een verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist (wordt door ons aangevraagd).
Verder werk je graag in een team, ben je klantgericht, daadkrachtig en ben je bereid een stapje extra te doen voor je collega’s en de gasten.

Wat krijg je
- Reiskostenvergoeding comfort CAO zwembaden

- Salarisschaal 4 comfort CAO zwembaden.

- Gratis deelname aan al onze activiteiten

- Jaarlijkse bijscholing EHBO/BHV opleiding

Over de werkgever
Zwem- en recreatiebad De Kulk is een begrip in Vlaardingen en omstreken. De plaats voor jong en oud met een breed aanbod aan activiteiten. Onze kernwaarden zijn het stimuleren van vitaliteit, waarborgen van kwaliteit, het uitdragen van onze professionaliteit en het creëren van en family & friends formule voor de sportieve, de lerende en de recreatieve zwemmer.

 

Werktijden
De werktijden vinden over het algemeen plaats in het weekend, vooral de zondagochtend en middag. 
Overige werkmomenten vinden plaats in overleg.

Soort dienstverband: Oproepbasis, Parttime

Salaris: €6,00 - €14,00 per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

 

 

Herken jij jezelf in één van beide vacatures? Solliciteer vandaag nog! Stuur jouw CV en motivatie naar operations@dekulk.nl Voor meer informatie over de vacature of andere mogelijkheden binnen ons zwembad kun jij contact opnemen met Jelmer Lankhorst op nummer 010-2483333.  Wij nemen binnen twee werkdagen contact met jou op.