Aqua Fifty Fit


Aqua Fifty Fit is een gezellige manier om aan uw conditie en lenigheid te werken. De les bestaat uit het doen van ontspannings-, vaardigheids-, en mobiliserende oefeningen in heupdiep tot diep warm water. De oefeningen wordt ondersteund door passende muziek. De gewrichten worden los en soepel gemaakt. Verder zijn de oefeningen zo op elkaar afgestemd dat u niet te zwaar wordt belast. 

Elke dinsdag- en donderdagochtend kunt u aan verschilende activiteiten meedoen, bijvoorbeeld aquagym, aquarobic of aquajoggen afgewisseld met een kopje koffie.

Aquagym

Aquagym is een soort natte gymnastiek in sta-diep water. Op een prettige manier wordt er onder leiding van een instructeur eenvoudige oefeningen uitgevoerd op muziek. Het doel is om de bewegings aquagym is er voor iedereen of u nu wel of niet kunt zwemmen. Dit wordt gegeven in het recreatiebad.

Aquarobic

Aquarobic is een leuke bezigheid in heup/borstdiep water op muziek. De bewegingen zijn aangepast aan de weerstand van het water. Dit geldt met name voor het tempo, de vorm en de moeilijkheidsgraad. 

Aquajoggen

Aquajoggen bestaat uit allerlei loopvormen in diep water. U krijgt een speciale drijfgordel om de middel, waardoor u als een dobber in het water staat. De conditie wordt verbeterd door middel van verschillende oefeningen. Aangezien u in het water drijft worden de gewrichten tijdens deze oefeningen volledig ontlast.

Trimzwemmen

Bent u actief, fit en (zwem)vaardig? Dan kunt u meedoen aan trimzwemmen. Het is een leuke en actieve manier om uw conditie te verbeteren en te meten. Trimzwemmen is alleen op donderdagochtend.

Wanneer kan ik voor Aqua Fifty Fit terecht?

Volledige rooster bekijken